Utskrift

 

annonser bred

 

 

synlig annonsering  Synliggjøring

Annonser er en form for reklame og vi ser det over alt; tv, aviser, magasiner, plakater, nettsider osv. Og det er en grunn til at vi ser det over alt. Det dreier seg om er synliggjøring av din bedrift eller ditt produkt - og det fungerer. Skulle du gjerne hatt en slik annonse, men trenger noen til å lage den? Ta kontak med oss, så kan vi hjelpe deg.

 


graden annonsering  Graden av synlighet

Hvor synlig du ønsker å være er både et spørsmål om budsjett, og et spørsmål om din bedrifts kapasitet. Hva vi mener med det? La oss si at du er en snekker på Gjøvik som primært holder til i Oppland. Da har du neppe behov for dyr annonsering via tv eller kommersielle magasiner for å nå ut til alle mennesker mellom Mandal og Tromsø. Da vil heller en rimeligere annonse i Oppland Arbeiderblad, en plakat i nærmiljøet eller profilering på Gule sider gjøre susen for deg. Vi vil alltid komme med råd om hva som er det mest kostnadseffektive for din bedrift.

 


adwords annonsering  Google Adwords

AdWords er Googles annonsesystem, der hvem som helst kan gå inn og by på annonseplass koblet til spesifikke søkeord. Med Google AdWords kan annonsører nå personer som aktivt søker etter deres produkter eller tjenester. Google AdWords annonser er også referert til som en sponset lenke.

AdWords annonsen vises som en sponset lenke i høyremargen av søkeresultatet på Google. Annonser som er vurdert som spesielt relevante, kan også vises i en ramme over søkeresultatet. Tekstannonsene i Google AdWords består av en overskrift med en hyperlink på maksimalt 25 tegn, to linjer med beskrivende tekst på maksimalt 35 tegn hver, samt en linje med adressen til annonsørens internett side.

Google AdWords er basert på en PPC-modell, dvs. Pay-Per-Click. På Google AdWords betaler annonsøren kun hvis noen klikker på annonsen, og ikke når annonsen vises. Rangeringen av annonser blir avgjørt av flere elementer – blant annet hvor mye annsonsøren er villig til å betale per klikk, historisk klikkrate, samt kvaliteten og relevansen av annonsen.trykkeri annonsering  Trykkeri

Via gode forbindelser får vi trykket det du trenger til rimelige priser.

Les mer om trykte medier...

 


sosialemedier annonsering  Annonsering på sosiale medier

Visste du at 60% av den norske befolkning har en profil på Facebook og at disse kan nås via annonsering?

Les mer on annonsering i sosiale medier.