grafisk profil bred

 

 

hva grafiskprofil   Hva er en grafisk profil? 

Hvis en logo er en bedrifts ansikt, så er en grafisk profil bedriftens fulle utseende og bekledning. En grafisk profil er en rekke grafiske elementer satt i system og bundet opp mot din bedrifts identitet. Sammen skal de skape en rød tråd gjennom alt materiell. Mer direkte er en grafisk profil en beskrivelse av hvordan du skal benytte logo, farger, figurer og skrifttyper på forskjellige formater, slik at din bedrift fremstår ryddig og strømlinjeformet.

 


fortjeneste grafiskprofil   Hva er hensikten ved å ha en grafisk profil?

Behovet for å være synlig er større en noen gang og da er det en fordel å skille seg ut fra dine konkurrenter. Mange ser nok på en grafisk profil som ren dekor, men det stikker mye dypere enn som så. Tenk på de gangene du kjøper klær, ny bil, møbler etc. Hvor viktig er ikke da utseendet? Det er ikke alltid at du gjør disse valgene bevisst, men godt design påvirker ofte underbevisstheten. Hvis to sofaer koster like mye og er like gode å sitte i, velger du ikke da den med mest apellerende utseende? Slik er det ofte med bedrifter også.

 


tarvare grafiskprofil   Vi tar vare på dine logoer og grafiske profiler

Hos oss slipper du å være bekymret for hvor du har lagret dine logoer og grafiske profiler. Vi tar nemlig vare på dine logoer og grafiske profiler via vår mediebank.Les mer om mediebank...

 


Er du usikker på om du blir sett på nett?
Vi tilbyr deg en gratis og uforpliktende analyse av ditt nettsted, slik at du kan få en oversikt hvor synlig du er for dine kunder.

 


Trenger du å annonsere eller å få trykket opp materiell?
Ta en kikk på våre tjenester innen annonsering og trykte medier.