mediebank bred

 

 

alltid mediebank  Alltid tilgjengelig

Har du problemer med å huske hvor du har lagret logoen din? Har du husket å ta backup av dine grafiske filer? Når vi har har gjort en jobb for deg (logo, grafisk profil etc.), så lagrer vi og tar vare på dine filer, også i ettertid. Når vi er ferdig med et prosjekt, så blir dine filer lagret på et sikkert sted som bare du og vi har tilgang til. På denne måten er dine filer alltid tilgjengelig for deg. Og alt du behøver å gjøre for å få tilgang til disse filene, er å trykke på en lenke vi sender deg etter at jobben er gjort.alltidbackup mediebank  Alltid backup

Det er alltid smart å ha en egen backup av dine grafiske filer. Enten på en ekstern harddisk, i skylagring eller på en USB-minnepenn. Men hvis uhellet skulle være ute og du mister det vi har laget til deg, så kan du alltid være trygg på du kan hente filene på nytt hos oss.mistet mediebank  Har du mistet tilgangen til dine filer?

Dersom du skulle miste tilgangen til filene vi tar vare på for deg, så ta kontakt med oss, og vi vil hjelpe deg må å få tilgang så raskt som mulig.