Utskrift

nettside bred

 

 

 bli sett   Viktigst for å bli sett på nett

Det viktigste for å bli sett på nett er at din bedrift eller organisasjon har en egen nettside som kommuniserer godt med kundene. Derfor fokuserer vi på at du skal få en moderne nettside som formidler det du ønsker til dine kunder på en god måte.

 


ditt onske   Etter ditt ønske og budsjett

Vi samarbeider med deg for å komme frem til den løsningen du trenger. Mange av de som designer nettsider i dag følger kun sin egen vei og hører ikke på hva du ønsker. Her hos oss kommer vi med innspill og forslag til løsninger, slik at du best mulig treffer din målgruppe, men det er alltid ditt behov som står i fokus.

 


hva side  Hva skal siden inneholde?

Å lage en god nettside tar tid. Det er du og dine ansatte som kjenner din bedrift bedrift best, og det er derfor viktig at en av dere tar dere tid til å komme frem til hva dere ønsker å formidle. Det er ønskelig at dere sender oss ferdig tekst og bilder, men vi vet av erfaring at det kan være vanskelig å komme på hva man skal skrive om seg selv. Så fortvil ikke dersom du gruer deg for å komme frem til et innhold alene - vi hjelper deg med å komme frem til det innholdet du ønsker å formidle dersom du trenger det.

 


 mobilvennlig   Mobilvennlig

Hva vil det si at en nettside er mobilvennlig? Det betyr at din nettside tilpasser seg og endrer utseende etter skjermstørrelse, slik at innholdet fremstår som mest mulig lesbart for brukeren til enhver tid. For det som kan være lett å lese på en stor dataskjerm blir kanskje litt for lite på en mobil. Og det som er passe stort på en mobil blir alt for stort på en dataskjerm. Dette kan skape irritasjon for brukeren. Men med en mobilvennlig nettside, så fremstår innholdet alltid på best mulig måte, og det skaper fornøyde kunder.

 


 trenger mobil   Trenger jeg en mobilvennlig nettside?

Kanskje har du en nettside fra før og lurer på hvorfor det skal være nødvendig å fornye nettsiden til en mobilvennlig nettside? Grunnen til det er at de fleste av hos i dag har en smarttelefon med apper og tilgang til internett. I følge en undersøkelse hos TNS Gallup har så mange som 80% av den norske befolkning i dag en smarttelefon, og 68% av disse benytter internett på mobilen daglig. Det betyr at de aller fleste brukerne av din nettside besøker den på mobil. Derfor bør nettsiden være mobilvennlig.


 

Trykk her for å få en gratis analyse fra oss.

 

Les mer om hvordan din nettside kan blir prioritert i nettsøk og dermed blir sett av flere.

 

Trenger du en firmalogo? Eller ønsker du å få den fornyet?